PLÅTTAK MADE IN ANDERSLÖV

Estelle Falsade tak

Estelle falsade tak är ett av våra mest populära plåttak. Förebilden är de handgjorda vackra falsade taken som pryder många slott och herresäten landet över.

Historiskt sett har detta varit en exklusiv taktyp som kräver skickligt hantverkskunnande och därmed också kostar en hel del. Men med Estelle falsade tak kommer man väldigt nära förebilden, men till ett mycket rimligare pris. Man får även mindre buett effekt, än de handgjorda falsade taken.

Men det finns fler fördelar. Först av allt så är Estelle falsade tak tillverkat av ett starkare konstruktionsstål, vilket ger ett motståndskraftigare tak som även kan monteras på reglar. Det har ett smart klicklås, dolda försänkta skruvhål och omvikt framkant, vilket ger en väldigt enkel och elegant anslutning till fotplåten. Baksidan är belagd med Soundproof, en kraftig ljudabsorbent, som dämpar ljudet av regn och hagel.

Med sin elegans och sina smarta genomtänkta detaljer är Estelle falsade tak ett modernt och bra alternativ vid både nybyggnation och renovering.

Estelle falstak kan användas på de flesta byggnader ner till en taklutning av 8 grader och vid ett takfall upp till 8 meter. För närvarande finns det två tillgängliga alternativ till ytbeläggning – Estelle MICA eller Estelle Aluminiumzink.

Att bestämma sig för ett nytt tak är en lång process och naturligtvis vill man kunna se produkterna på ett bra sett och jämföra olika tak typer, kulörer, färgsystem och viktiga detaljer.

I vår utställning har vi byggt upp visningshus med de populäraste taken. Här kan ni i lugn och ro utvärdera och komma överens om vilket tak som ni tycker passar Er bäst.

Matcha gärna taket med vattenavrinning i en snygg kombination, här finns flertal färger i hängränna och stuprör.

Vi erbjuder personlig service, bra priser och kvalificerad rådgivning. 

Välkomna till oss på MeraTak

Läs mer om Estelle falstak.

Kontaktuppgifter

Mera System Plåt AB
Industrigatan 4
231 70 Anderslöv
Sweden

Telefon:
+46-(0)410-20530

Telefax:
+46-(0)410-21166

E-post:
info@merasystem.se

Öppettider:
Må-fr 08.00–17.00

Lunch stängt 12.00-12.45

Utleverans till 16.15

Vi har semester stängt vecka 29 och 30.

Räkna på ditt tak

Starta