PLÅTTAK MADE IN ANDERSLÖV

Pannplåt

MeraTaks Pannplåt har den klassiska elegansen från de äldre plåttaken. Samtidigt som den ger ett prisvärt tak med ett tidlöst vackert utseende. MeraTaks Pannplåt är enkelt att montera och passar alla sorters hus. Ytan ger ett bra skydd mot väder och vind.

Som taktyp är pannplåten unik. Den har sitt eget utseende och det är ingen tillfällighet att pannplåten ofta är arkitekternas val. Den är lika klädsam på kulturhistoriska byggnader som moderna hus. En svensk klassiker skulle man kunna säga.

MeraTaks Pannplåt tillverkas av lackerad metalliserad stålplåt. Vi använder Nordic och Mica färgsystem för bra hållbarhet och goda egenskaper. Produkten kan läggas ned till 8 graders lutning. Komplett sortiment av tillbehör finns att tillgå.

Att bestämma sig för ett nytt tak är en lång process och naturligtvis vill man kunna se produkterna på ett bra sett och jämföra olika tak typer, kulörer, färgsystem och viktiga detaljer.

I vår utställning har vi byggt upp visningshus med de populäraste taken. Här kan ni i lugn och ro utvärdera och komma överens om vilket tak som ni tycker passar Er bäst.

Matcha gärna taket med vattenavrinning i en snygg kombination, här finns flertal färger i hängränna och stuprör.

Vi erbjuder personlig service, bra priser och kvalificerad rådgivning. 

Välkomna till oss på MeraTak

Läs mer om vår pannplåt.

Kontaktuppgifter

Mera System Plåt AB
Industrigatan 4
231 70 Anderslöv
Sweden

Telefon:
+46-(0)410-20530

Telefax:
+46-(0)410-21166

E-post:
info@merasystem.se

Öppettider:
Må-fr 08.00–17.00

Lunch stängt 12.00-12.45

Utleverans till 16.15

Räkna på ditt tak

Starta