PLÅTTAK MADE IN ANDERSLÖV

Takpannor av hög kvalitet

Att välja takpannor som takbeläggning ger ett mycket klassiskt och tidlöst utseende till ditt tak, samtidigt som det är ett prisvärt alternativ till andra typer av tak. Vår pannplåt är enkel att montera och passar de flesta byggnader- och byggnadstyper.

Om oss på MeraTak

MeraTak tillverkar tak av högsta kvalitet för de flesta typer av byggnaderna. Vi vänder oss till hela marknaden, från privat- och villakunder till företag och industrier.

Sedan 80-talet har vi hållit till i Anderslöv, där vi också har haft vår produktion. Genom åren har vi lyckats samla på oss en mängd erfarenheter och kunskap om tak. För oss står alltid kunden i fokus och vi försöker alltid att vara till så stor hjälp som möjligt i planeringen av våra kunders nya tak med personlig och kvalitativ service.

Tidigt under MeraTaks historia lanserade vi Anna Panna ™ och andra metallformade tak till den europeiska och ryska marknaden. Exportandelen av vår verksamhet är fortsatt hög och idag är vi aktiva och verksamma i ett tiotal länder.

Då branschen är ständigt föränderlig och materialval med mera är i ständig utveckling strävar vi på MeraTak att alltid gå i bräschen för vad vi tillverkar – riktigt bra tak. Våra produkter är associerade med hög kvalitet, en stark miljöprofil och priseffektivitet.

Vår pannplåt

Pannplåten som taktyp är unik, den har ett unikt utseende och det är ingen tillfällighet att den blivit en favorit hos många arkitekter. Den är lika klädsam på kulturhistoriska byggnader som på mer moderna byggnationer. Våra takpannor tillverkas i lackerad stålplåt och vi använder oss av Nordic och Mica färgsystem för högsta hållbarhet.

takpannor

Tillbehör till ditt tak

Vi på MeraTak erbjuder flera tillbehör till våra tak som är tillverkade av takpannor. Tillbehör vi erbjuder är bland annat:

  • Hängrännor och stuprör – Ett effektivt, hållbart och bra system för takavattning är viktigt för att du ska undvika fukt- och vattenskador på fastigheten. Vi på MeraTak har sedan länge haft ett nära samarbete med varumärket Wijo som är specialister på området och tillverkar hållbara hängrännor och stuprör för alla typer av fastigheter. Alla Wijos produkter är utvecklade och tillverkade i Sverige med ett nordiskt klimat i åtanke.
  • Fästdon – Sedan länge har vi samarbetat med tillverkaren Aston för flertalet av våra fästprodukter.
  • Beslagning – Beslagen vi på MeraTak levererar kommer i längder om 2 meter och med samma färgbeläggningssystem som vald takprodukt. Då alla kunders behov ser olika ut så skräddarsyr och kundanpassar vi en stor del av vår produktion efter vad du behöver.
  • Formatplåt – Vår formatplåt är tillverkad i samma material som våra takprodukter. Det betyder att de kan användas till att tillverka beslag som matchar taket. Vår formatplåt kan beställas styckesvis i ark och är tillgängliga i samtliga kulörer och färgsystem som våra takprodukter.
  • Ljusgenomsläpp – Vårt standard ljusgenomsläpp Hallux 375gr/m2, en glasfiberarmerad platta med foliebeläggning på båda sidor. Viktigt att tänka på dock är att ljusgenomsläppet är begränsat.
  • Taksäkerhet – Taksäkerheten är en viktig aspekt av taket och takköpet. Både för de som ska röra sig på taket men även för de som befinner sig under taket. För att hålla en hög säkerhet finns det olika typer av produkter för detta och som kan hjälpa till med att underlätta vid arbete upp på taket, samt som förhindrar att till exempel snö rasar ner på gående.
  • Takhuvar – Vi på MeraTak erbjuder en rad olika takhuvar för alla våra tak – alla för olika ändamål. Isolerad takhuv för frånluftsventilation, sanitärventilation samt ventilation av köksfläkt för privatbostäder.

Kontakta oss redan idag

Letar du efter ett prisvärt, lättmonterat och högkvalitativt alternativ när du ska lägga om ditt tak, kontakta då oss på MeraTak. Vi hjälper dig planera och förverkliga ditt nya tak och för oss står alltid kunden i centrum. Med hög kompetens, god service och produkter tillverkade med omsorg ser vi till att- och fortsätter att leverera goda resultat och nöjda kunder.

pannplåt
För offert, pris, teknisk support eller andra funderingar.
Kontakta mig via:
Samtycke om hantering av personuppgifter*

Räkna på ditt tak

Läs mer