PLÅTTAK MADE IN ANDERSLÖV

Wandblech

MeraTak bietet hochqualitatives Wandblech für alle Arten von Gebäuden, von Giebelspitzen bis hin zu Lagerräumen. Angepasste Längenmaße vereinfachen die Montage und mit MeraTaks Wandblech an der Fassade sind keine umfassenden Instandhaltungsarbeiten und kein ständiges Herummalen notwendig. Schöne Farben, die mit Eigenschaften bei unseren verschiedenen Farbsystemen kombiniert werden können, ergeben ein geschmackvolles Erscheinungsbild. Wir bieten außerdem perforiertes Wandblech mit vielen sinnvollen Anwendungsbereichen an.

Vi på MeraTak kan fasadplåt och har sedan 80-talet tillverkat fasadplåt av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser i vår verkstad i Anderslöv. Med ett starkt kundfokus strävar vi efter att kunna erbjuda produkter av hög kvalitet till alla typer av byggnader.

Vår fasadplåt

Med många års erfarenhet av att tillverka fasadplåt kan vi erbjuda våra kunder hållbara produkter som håller i längden. Vår fasadplåt är av samma höga och slitstarka kvalitet som våra populära plåttak. Att använda sig av fasadplåt som beklädnad för din fasad är ett pris- och kostnadseffektivt sätt att öka de flesta byggnaders livslängd.

Vi på MeraTak erbjuder en rad olika trapetsprofiler att välja mellan och vår fasadplåt används till allt från att klä in gavelspetsar till lagerlokaler och ekonomibyggnader.

Fördelarna med fasadplåt

Att välja att klä sin fasad med fasadplåt har sina fördelar, det är dels ett- som tidigare nämnt ekonomiskt alternativ till andra typer av fasadytor. Det är även väldigt lätt att montera vilket medför att det även är väldigt enkelt att reparera och byta plåtstycken med som blivit utsatt för eventuellt slitage.

Fasadplåt erbjuder också estetiska möjligheter, dels rent färgmässigt då vår fasadplåt kommer i en rad olika kulörer. Men också då du valmöjligheterna är stora när det kommer till plåtens profil och form.

Skötsel av fasadplåt

Vår fasadplåt är otroligt lättskött. Den lackerade ytan är lätt att rengöra och kräver ingen speciell uppmärksamhet utöver generell rengöring för att hålla fasaden ren.

Fasadplåten är mycket slitstark och därför är den ett lättskött alternativ till många andra typer av fasadbeklädnader. Utöver väggplåt erbjuder vi även portplåt, med vår portplåt får du enkelt ett mer markerat utseende på alla typer av portar. Panelernas behändiga format medför att de enkelt kan hanteras och smidigare monteras.

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss på MeraTak redan idag så hjälper vi dig med din nya fasad. Vi hjälper dig planera och förverkliga ditt nya tak och för oss står alltid kunden i centrum. Med hög kompetens, god service och produkter tillverkade med omsorg ser vi till att- och fortsätter att leverera goda resultat och nöjda kunder. Vi kan plåttillverkning och erbjuder högkvalitativa, prisvärda och svensktillverkade produkter till bra priser för alla typer av byggnader.

Nyfiken på priser ? Räkna på ditt tak

Neugierig auf Preise?
Zählen Sie auf Ihr Dach

Hier können Sie sich darauf verlassen, dass Sie aus unseren Produkten und Optionen wählen.