PLÅTTAK MADE IN ANDERSLÖV

Cerifikat/CE-normer

Certifiering och kvalitetssäkring har alltid varit viktigt för oss på MeraTak och redan på 80-talet fanns typgodkännande för våra produkter. Inom denna sektor har utveckling och internationalisering gjort stora framsteg och från den 22 oktober 1999 har vi varit certifierade enligt ISO 9000.

Vi har ett välfungerande och inarbetat kvalitets- miljöledningssystem i företaget. Plåtmaterialet som används kommer från ledande stålverk och vi har sedan gammalt en god relation med SSAB, Sverige.

Allt plåtmaterial som kommer till företaget registreras, dokumenteras och kontrolleras mot testcertifikat så att full spårbarhet finns under hela tillverkningsprocessen och på levererade produkter.

Mera System Plåt (ägare till MeraTak) är också CE-certifierad enligt EN-14782 samt EN-1090-1 som reglerar kvalitet, utförande och hållfasthet för bärverk av stål och takplåt.

Som kund är det viktigt att kontrollera att leverantören är både CE och EN-1090-1 certifierad för att säkerställa att godkända produkter används.

Sverige har högre nationella krav på takplåt än vissa av våra grannländer och vid jämförelse är det viktigt att de svenska kraven säkerställs. Dessvärre är det inte så enkelt att en CE-märkning med automatik innebär godkännande i Sverige.

Vidare till certifikaten »

Nyfiken på priser? Räkna på ditt tak

Här kan du själv räkna på detta genom att välja bland våra produkter och tillval.